NYHET – Magnussons Kattmat

Äntligen får vi presentera vår nyhet – Magnussons kattmat! Den första helsvenska kattmaten som garanterar svenska råvaror. Omsorgsfullt ugnsbakad med endast färskt, svenskt kött, färska ägg och grönsaker som levereras dagligen från lokala bönder. Omsorgsfullt ugnsbakad på vår egen gård i Bro.

Med upp till 70% färskt svenskt kött får Magnussons kattmat inte bara en hög proteinkvalitet utan också en fantastisk smaklighet. Något som även faller även den allra kinkigaste gourmet-kissen i smaken!

Magnussons kattmat finns enkelt att köpa i din lokala matbutik eller online, exempelvis här hos oss eller på widforss.se

Magnussons Innekatt

Helfoder för katter med ett mindre rörelsemönster och lägre energibehov, typiskt för innekatter. Innehåller 65% färskt kött och lever, 34% protein och 12%fett.

 

KÖP HÄR

Magnussons Utekatt

Helfoder för katter med ett större rörelsemönster och högre energibehov, typiskt för utekatter. Innehåller 70% färskt kött och lever, 37% protein och 16% fett.

 

KÖP HÄR

 

Farmor och hennes 149 katter

Farmor var en sann djurvän som älskade alla sorters djur. Mest känd blev hon för sina magnifika Grand Danois och Kennel Airways. Men innan hon började med hunduppfödning var hon något av en kattprofil. Tidigt 50-tal började hon föda upp Siameskatter hemma på Håbolund under stamnamnet Exotic och registrerade inte mindre än 149 kattungar.  Hon ställde även framgångsrikt ut sina Siameser, engagerade sig i bildandet Sveriges Kattklubbars Riksförbund och blev en av de första ackrediterade domarna i Sverige.

Lyxen med att vara småskalig är att aldrig behöva kompromissa med vare sig kvalitet eller hållbarhet.

Farmors hängivenhet för djur och deras välmående har gått i arv. Magnussons är ett litet passionerat familjeföretag som lagar mat för både katter och hundar. Till vår gårdsfabrik kommer det varje morgon leveranser av högkvalitativt färskt svenskt kött, direkt från slakteriet. Våra färska ägg och grönsaker kommer från svneks gårdar som drvis av bönder vi litar på och som är lita måna om djuren och miljön som vi.

Svenska råvaror

Innehållet är nog det första du tittar på när du köper mat till din bästa vän. Varifrån kommer maten? Innehåller det några konstiga tillsatser? Är köttet färskt? Råvarorna är med andra ord A och O. Därför använder vi på Magnussons enbart svenska ingredienser i vår hundmat, helst från så närliggande gårdar som möjligt.

LÄS MER

Magnussons hundmat

I över 60 år och tre generationer har vi i familjen Magnusson tillverkat hundmat. Precis som vår kattmat innehåller den endast svenska råvaror och är ursprungsmärkt med Från Sverige. Med färskt svenskt kött, färska ägg och grönsaker som dagligen levereras från våra svenska bönder och omsorgsfullt ugnsbakas på vår egen gård i Bro.

LÄS MER