Magnussons valppaket

Vi vill att dina valpar ska få en god start i livet med sin nya familj. Därför erbjuder vi registrerade uppfödare möjligheten att beställa ett kostnadsfritt valppaket. Så dina valpköpare kan fortsätta med det foder som valpen fått hos dig.

När du beställer valppaket från oss förbinder du dig att returnera valpköparnas kontaktuppgifter via formulär på vår hemsida. Därför är det viktigt att du informerar valpköparen om att du lämnar uppgifterna vidare till oss och att den godkänner detta. Skulle valpköparen inte vilja lämna sina uppgifter, behöver valppaketet returneras till oss: Magnussons Petfood AB, Tjustavägen 6, 19793 Upplands-Bro.

Vid två planerade tillfällen kommer dina valpköpare att erhålla ett epostmeddelande från oss, det första när valpen är mellan 4-6 månader och det andra när unghunden är ca ett år gammal. Dina valpköpare kommer även nås av generella nyhetsbrev.

Just nu har vi mycket hög förfrågan på valppaket varför vi har längre leveranstider på dessa än vanligt. Tänk på att vara ute i mycket god tid! Vi skickar dig ett epostmeddelande när valppaketen skickas härifrån.

Beställ valppaket    Leveransalternativ:

    Relaterat

    Innehållet är nog det första du tittar på när du köper mat till din bästa vän. Varifrån kommer maten? Innehåller det några konstiga tillsatser? Är köttet färskt? Råvarorna är med andra ord A och O. Därför använder vi på Magnussons enbart svenska ingredienser i vår hundmat, helst från så närliggande gårdar som möjligt.