Stolt huvudsponsor till Svenska Brukshundsklubben

Från mars 2020 är Magnussons ny stolt huvudsponsor till Svenska Brukshundklubben (SBK). SBK är en ideell medlemsorganisation för aktiva hundägare, med runt 60 000 medlemmar och närmare 300 lokala klubbar runt om i landet. Medlemmarna tränar, tävlar och arrangerar aktiviteter som agility, rallylydnad, bruksprov med spår, sök, rapport, skydds och patrull osv. SBK är även en specialklubb i Svenska Kennelklubben och frivillig försvarsorganisation med ett avelsansvar för ett tjugotal brukshundsraser.

SBK har under flera år varit sponsrade av en av de största internationella fodertillverkarna. När den avtalsperioden löpte ut valde man att inte förlänga med ytterligare år. Istället ville man hitta en aktör som står för samma kärnvärden, drivkrafter och omsorg om svensk natur som SBK. Valet föll då på Magnussons.

”Svenska Brukshundklubben sätter stort värde i att bedriva kvalitativ verksamhet med bred och nydanande kunskap i ryggen där hundens behov och välmående sätts i främsta rummet. Dessa värderingar delar vi med Magnussons och det är bland annat därför vi är så glada att nu inleda samarbete med dem. Sanna Ameln, kommunikationsansvarig Svenska Brukshundklubben.”

Vi på Magnussons är förstås väldigt hedrade och glada över att få samarbeta med SBK och ser fram att under året genomföra många roliga och spännande projekt och event ihop. Bland annat kommer vi självklart vara med som huvudsponsor på SM i lydnad och rallylydnad i juni och SM i bruksprov, IGP och Mondioring i augusti.